METODA BIOFIBER

Pavarësisht nga burrat dhe gratë, flokët janë gjithmonë shumë të rëndësishëm. Eshtë një nga dëshirat më të mëdha të të gjithëve për të pasur flokë të shëndetshëm dhe të mrekullueshëm.
Trajtimet e mbjelljes së flokëve sigurojnë të zgjidhin rënien e flokëve dhe problemet e tyre.

Por herë pas here, gjatë ekzaminimit të flokëve mund të përballemi me situata të tilla ku boshllëku është shumë i madh dhe zona donatore është e pamjaftueshme. Në situata të tilla përdoret teknologjia BIOFIBER.

C’ESHTE BIOFIBER?

Eshte mbjellja e fibrave sintetike, të ngjashme me flokët, të gjata 14-15 cm.
Për të shmangur alergjitë para proçedurës kryhet testimi i lëkurës. Pastaj vendosen fibrat në lëkurë një nga një, me ndihmën e një gjilpëre speciale. Indi i lëkurës së flokëve të aplikuar është në përputhje me indet e trupit të njeriut në masë të pranueshme. Përputhshmëria e tyre është vërtetuar prandaj ato nuk janë të dëmshme për trupin e njeriut.

Pacientit i jepet anestezi lokale para proçedurës. Në këtë mënyrë, nuk do të ndjeni dhimbje.
Është e vështirë për të ndarë flokët biofibër nga flokët natyral pas procedurës.
Gjithashtu këto janë në stile dhe ngjyra të ndryshme, të drejta, kaçurrela....
Në këtë mënyrë, duke mos patur dallim nga flokët natyrale, krijohet një pamje shumë e natyrshme.

SA ZGJAT QENDRUESHMERIA E FLOKEVE BIOFIBRE?

Kujdesi pas mbjelljes së flokëve Biofibre është shumë i rëndësishëm. Kështu ju mund ti përdorni ato për 7/8 vjet nëse bëni kujdesin e duhur dhe të nevojshëm.

TOP