FLOKE TE RINJ NE NJE KOHE TE SHKURTER

Procedura e mbjelljes së flokëve është një proces i shkurtër. Ju do të keni flokë të rinj vetëm duke i kushtuar 4-8 orë nga koha juaj.

FLOKE NATYRALE DHE ESTETIKE

Flokët e rinj arrijnë zhvillimin e plotë dhe marrin formën e tyre natyrale pas 12 muajsh.

KTHIMI NË JETËN E PËRDITSHME

Ju mund të ktheheni lehtësisht në jetën tuaj sociale dhe në punë pas 3-5 ditësh.

PSE ‘’MAYA ’’ HAIR HOSPITAL?

  • ‘’Maya’’ Hair Hospital ju ofron komoditet duke menaxhuar profesionalisht tërë procesin e transferimit dhe akomodimit që nga momenti që arrini në aeroport.
  • Falë përkthyesve tanë profesionistë, kurrë nuk do të ndiheni të huaj.
  • ‘’Maya’’ Hair Hospital është i specializuar në trajtimin e flokëve me eksperiencën e tij 15 vjeçare në këtë sektor.
  • ‘’Maya’’ Hair Hospital ofron shërbimet e tij në 8 degë të ndryshme duke qenë ndër institucionet kryesore shëndetësore në Turqi.
  • Nuk mund të përballeni me surpriza të pakëndshme në klinikat tona sepse jane të pajisura me të gjitha llojet e pajisjeve mjekësore.
  • ‘’Maya’’ Hair Hospital jep garanci të perjetshme, falë mijëra operacioneve të mbjelljes së flokëve që jane kryer deri më tani.

Si funksionon proçesi?

Dita e parë

Mirë se erdhët në Turqi!

Dita e dytë

Operacioni

Dita e tretë

Heqja e fashove dhe larja e parë.

Mirë se erdhët në Turqi!

Dita e parë

Ne ju mirëpresim në aeroport me automjetet tona VIP.

Operacioni

Dita e dytë

Nën shoqërinë e përkthyesit shkoni në spitalin tonë ku do të kryhet operacioni dhe pas përfundimit ktheheni përsëri në hotel.

Heqja e fashove dhe larja e parë

Dita e tretë

Pas përfundimit të procedurës ditën e tretë, mund të largoheni për në vendin tuaj ose mund të organizojmë një shëtitje të bukur në Stamboll.

Spitali ynë është në Stamboll. Ditët dhe orët tona të punës - nga e hëna deri të shtunën 09:00 - 18:00.

Sigurisht! Spitali ‘’Maya Hair Hospital’’ është një qendër e plotë e transplantit të flokëve që punon me trajtimet dhe pajisjet më të fundit të teknologjisë për mbjelljen dhe trajtimin e flokëve.

Gratë mund të pësojnë humbje flokësh hormonale, mjedisore ose për shkak të stresit. Në klinikën tonë, ne aplikojmë transplantin e flokëve dhe trajtimet e nevojshme edhe për gratë.

Para së gjithash, ju mund të na dërgoni një mesazh përmes ndonjë prej rrjeteve tona të komunikimit për të krijuar një takim për vizitë shëndetësore.
Nëse jetoni jashtë vendit, duhet të na dërgoni më parë fotot tuaja për analizën e flokëve.
Pasi të bëhet vlerësimi i mjekut, konsulenti ynë shëndetsor do t'ju ndihmojë për të organizuar hapat e tjerë të trajtimit tuaj.
Mund të ndiqni faqen tonë për informacion të mëtejshëm.

Jo. Për arsye se proçedura kryhet nën anestezi lokale nuk ndjeni dhimbje.

SHIJONI BUKURINE E STAMBOLLIT

Gjatë ditëve të qëndrimit në Stamboll për transplantin e flokëve, mund të shëtisni në qytet dhe të shijoni bukurinë natyrore dhe historike të Stambollit.

MAYA HAIR HOSPITAL

RRETH NESH

‘’Maya’’ Hair Hospital i ka fillimet e tij në fushen e estetikes, nën udhëheqjen e Dr Nihat Dik, me degen e parë - Çapa në Stamboll, në vitin 2004.

‘’Maya Estetic’’ me përvojën dhe cilësinë e shërbimit per dhjetëra mijëra pacientë që vijnë nga qytete të ndryshme të Turqisë dhe nga shtete të ndryshme të botës, që nga themelimi i saj, ka arritur një nivel të përsosur në fushen e transplantit të flokëve dhe trajtimit të tyre, epilacionit me laser, liposucionit, trajtimit të celulitit, anti-plakjes (anti-aging), lifting, kirurgjisë plastike, trajtimit të akneve dhe nishaneve, mbushjeve (filler, bottox), tatuazhit dhe heqjes së tyre.

Pas kësaj, u krijua ‘’Maya’’ Hair Hospital e specializuar vetëm për trajtimet dhe mbjelljen e flokëve duke u berë keshtu ndër qendrat kryesore në këte fushe në Turqi.

ORARI I PUNES

E hëna deri të premten: ora 10:00 deri në orën 20:00
E shtunë: 10: 00-19: 00

TOP