REGENERA ACTİVA (MIKROGRAFT AUTOLOG)

Regenera Activa (Micrograft Autolog) është një nga trajtimet më aktuale të flokëve që përdoren për renien e flokëve tek meshkujt dhe trajtimin e flokëve të rallë e të dobësuar. Kryesisht përdoren 4 rrënjë të flokëve dhe indet e marra nga zona dhuruese pas veshit. Përbërësit që i duhen flokëve rifitohen nga rrënjët e flokëve të koduar gjenetikisht në trupin tonë pas përpunimit të tyre me një metodë të veçantë.

ÇFARE ESHTE TRAJTIMI ‘’REGENERA ACTIVA’’? SI APLIKOHET?

Qelizat tona (autologe) sigurojnë bazën e trajtimit. Rrënjët tona të flokëve në pjesën e pasme të veshit, të pandikueshme nga efektet e DHT-es, e cila është shkaku kryesor i renies së flokëve tek meshkujt, përbëjnë bazën e trajtimit.

Rënia e flokëve dhe indet e marra nga zona donatore merren me një metodë të veçantë.Më pas, trajtimi përgatitet në pajisjen e regenera activas së bashku me kompletin e përgatitur për të prodhuar qelizat rrënjësore tek flokët.

Pas kësaj, ato i jepen trupit me anë të injeksioneve.

PER SA SEANCA BEHET REGENERA ACTIVA?

Regenera Activa merr një seancë te vetme. Nëse është e nevojshme, mund të aplikohet përsëri pas 2-3 vitesh.

CILAT JANE EFEKTET E TRAJTIMIT?

Falë ketij trajtimi, rrjeti i dobësuar kapilar forcohet përsëri dhe siguron qarkullimin e komponentëve te nevojshëm për rritjen e flokëve sa më mirë.

Falë faktorëve të rritjes, flokët fillojnë të rriten dhe të forcohen duke kaluar në fazën anagjene.

Qelizat rrënjësore duke siguruar përbërësit strukturorë të nevojshëm për rrënjët e flokëve. i bëjnë ato më të trashë dhe më të forte.

AVANTAZHET E TRAJTIMIT ‘’REGENERA ACTIVA’’

  • Riparon strukturën kapilare te flokëve.
  • U jep një pamje më të shëndetshme dhe më të gjallë flokëve të dëmtuar që kanë humbur vitalitetin e tyre.
  • Siguron forcimin dhe trashjen e flokëve të holluar.
  • Shton volumin e flokëve.

KUR MERRET REZULTATI NGA TRAJTIMI ‘’REGENERA ACTIVA’’?

Rezultatet e para të trajtimit të flokëve me ‘’Regenera Activa’’ variojnë nga një person në tjetrin, por ndryshimi fillon të vihet re që nga muaji i 3-të. Por në shumicën e rasteve duhet të presim akoma për të dalluar efektet e dëshiruara. Që nga muaji i gjashtë, flokët do te behen shumë më të fortë.

A KA DHIMBJE GJATE PROCEDURES?

Aplikimi i anestezisë lokale para proçedurës, e bën këtë një trajtim pa dhimbje dhe komod.

TOP